четврток, септември 29, 2022

таг: наследство

Старо Нагоричане ќе добие туристичко-информативен центар

Туристичко – информативен центар ќе се отвора на територијата на општина Старо Нагоричане во рамките на проектот „Изградба на мост на туризам - спој...