понеделник, јануари 18, 2021

таг: намалување на сообраќајниот метеж

Штип доби нов мост на Брегалница, со што ќе се намали...

Штип и штипјани во понеделникот добија нов мост на Брегалница, втората по должина река во Македонија, со што многу ќе им се олесни патувањето...