четврток, декември 8, 2022

таг: мустафино

Нова инфраструктура за светиниколско Мустафино

Изминатата недела Општина Свети Николе парафираше уште еден договор за унапредување на животот во населеното место Мустафино. Станува збор за Договорот за изградба на фекална...