четврток, декември 1, 2022

таг: мојаопштинаќлозово

Селото Ѓуземелци ќе добие канализација, во тек е тендерската постапка

Жителите од селото Ѓуземелци , Општина Лозово конечно ќе добијат канализација. Општина Лозово го објави тендерот за избор на фирма којашто ќе ја реализира...