среда, декември 8, 2021

таг: мобилен сервис

Кочани: Мобилниот сервис за домашна посета неопходност за над 1600 граѓани

Мобилниот сервис за грижа во домашни услови, проект во кој Кочани е првата општина во државата каде започна да се реализира подобра здравствена и...