петок, јуни 14, 2024

таг: млади фармери

„Ден на младиот фармер“ во Свети Николе

26.09.2018 Плакетата за најдобар млад фармер во Општината ја доби Марио Петрев од селото Амзабегово За првпат во Свети Николе се одржа манифестацијата „Ден на млад...