понеделник, април 22, 2024

таг: Младински Центар

Богатите активности на Младинскиот центар претставени на евроамбасадорот Гир при неговата...

Струмица и градоначалникот Костадин Костадинов повотрно беа домаќини на амбасадорот на ЕУ во Македонија, Дејвид Гир во рамките на неговата прва посета во новата...

Сутеренот на општинската зграда во Струмица станува Младински центар

Зградата на општина Струмица и официјално и практично отворена за младите. Имено, во поранешните сутеренски простории на општинската зграда почна изградбата на Младинскиот центар...

Куманово преку оглас ангажира организација која ќе го менаџира Младинскиот центар

Општина Куманово распиша јавен оглас преку кој се повикуваат сите младински организации и организации за млади кои се регистрирани согласно Законот за здруженија и...

Отворен Младински Центар во објектот на некогашно „Матично“

Градоначалникот Петре Шилегов и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денеска го пуштија во употреба новиот Младински центар „Матично“, сместен во објектот на поранешната...