среда, мај 22, 2024

таг: министерство за транспорт и врски

Штипскиот градоначалник го обвини Министерството за транспорт дека не ги асфалтира...

Една година жителите на три улици во штипската населба Автокоманда газат по земја, а кога времето е лошо заглавуваат во кал. Штипскиот градоначалник Јорданов на...

Потпишан договорот за изградба на брана „Отиња“ во Штип

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски денеска го потпиша договорот за изградба на насипната брана со придружни објекти „Отиња” во Штип. Инвестиционата вредност на...