вторник, април 23, 2024

таг: метларка

Електрична метларка го засили капацитетот за чистење на струмички „Комуналец“

Новонабавената електрична метларка, која го осовремени возно-техничкиот парк на ЈПКД „Комуналец“ од Струмица, ќе замине во Габрово и ќе се најде во одржувањето на улиците...

Метларката на ЈП Исар е сепак овде и работи

Метларката која ВМРО-ДПМНЕ преку прес-конференција ја бараше вчера, е овде, во кругот на пречистителната станица во Штип, рече денеска директорот на ЈП Исар, Здравко...