четврток, април 25, 2024

таг: матуранти

Патување по Европа за десетте најдобри матуранти обезбеди Општина Делчево

По две години пауза поради корона кризата, оваа година најдобрите 10 матуранти ќе го остварат своето европско патување на сметка на Општината Делчево. Групата најдобри...

Доделени награди и признанија за матурантите првенци на генерацијата од Скопје

Специјални признанија и парични награди за матурантите -  првенци на генерацијата беа доделени вчеравечер, од 23 скопски средни училишта, на традиционалната манифестација „Средба на...

Одбрани најдобрите делчевски матуранти – Милена Начевска е првенец на генерацијата

Стипендија и награди за најдобрите обезбеди Општината Делчево за најдобрите матуранти, кои и оваа година поради пандемијата ќе останат покуси за наградното патување низ...