вторник, јануари 26, 2021

таг: мандолински оркестар

50 години јубилеј со мандолински оркестри на Кирил Трајковски од Свети...

Трајковски кој речиси целиот свој работен век го минува во Свети Николе, за себе ќе рече дека е штипјанец кој не ги заборава своите...