недела, август 7, 2022

таг: Макдонска каменица

Неделен бриф за 20.06.2020

- Македонска Каменица со низа зафати во училиштата и спортските објекти - Детската градинка „Кокичиња“ во Карбинци подготвена да ги пречека дечињата - По невремето во...