понеделник, јануари 17, 2022

таг: Лука Геров

Се асфалтира улицата „Лука Геров“ во Ѓорче Петров

Реконструкцијата на улицата Лука Геров во населбата Даме Груев - општина Ѓорче Петров е во завршна фаза. Екипи на Град Скопје го почна асфалтирањето на...