недела, март 3, 2024

таг: локална самоуправа

МЛС ќе го кофинансира проектот во прекугранична соработка со Албанија

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски го потпиша Договорот за кофинансирање на проектот „Крушево и Елбасан – признаена туристичка прекугранична дестинација“ со Министерството за...