вторник, јануари 18, 2022

таг: Ловечка сказна

Со театарската претстава „Ловечка сказна“ обележана Неделата на детето во Македонска...

Разиграно и распеано беше денеска во Македонска Каменица, каде со прогодна програма беше одбележана Светската недела на детето. Во Домот на култура, во организација...