вторник, септември 28, 2021

таг: лица

Крушево: Салата за театар и кино од денес достапна и за...

Мултифункционалната сала во Крушево доби гасеничар со што се овозможува лицата со хендикеп да пристапат кон салата за театар и кино, како и до...