четврток, април 25, 2024

таг: лица со попречености

Спортска сала за лица со попреченост од Куманово во програмата на...

На одбележувањето на Меѓународен ден на лицата со попреченост, 3 Декември, градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски најави неколку проекти, кои се дел од...

Лицата со попречености од Општина Куманово добија специјално комби возило

Возилото за транспорт е доделено на Дневниот центар за лица со посебни потреби во Куманово.  Градоначалникот Максим Димитриевски во оваа пригода рече дека новото...