недела, мај 19, 2024

таг: линиски превоз

Општина Штип го објави новиот јавен повик за доделување линии за...

Општина Штип денеска објави јавен повик за поднесување понуди за доделување линии и пакет линии за вршење на општински линиски превоз на патници во...

Општина Штип објави јавен повик за поднесување понуди за добивање на...

Општина Штип објави јавен повик за поднесување понуди за добивање на линии и пакет линии за вршење на општински линиски превоз на патници и...