петок, јуни 14, 2024

таг: лески

Се асфалтира регионалниот пат Виница – Лески – Зрновци

Со проширување од 4 на 4,25 метри и со нов слој асфалт, главната и фреквентна сообраќајница, регионалниот пат Виница - Зрновци , Виница -...

Започна со работа Центарот за ран детски развој во виничко Лески

05.02.2019 Првите седум деца на предучилишна возраст од селото Лески заедно со нивните родители деновиве првпат го посетија и го почувствуваа благодатот од функционирањето на...