вторник, мај 21, 2024

таг: лежечки полицаец

Поставен е „лежечки полицаец“ на штипскиот булевар „Партизанска“

Штипскиот булевар „Партизанска“ доби „лежечки полицаец“ со цел поголема безбедност на сите учесници во сообраќајот. Директорот на ЈП Стипион, кое е надлежно за штипските...