Free Porn
xbporn

таг: легализација

За три месеци решени 50 предмети за легализација, инкасирани над 300.000...

Се интензивира процесот на легализација .Во Општина Карбинци за три месеци решени се  50-тина предмети а како резултат на тоа , во општинскиот буџет се инкасирани...

Се интензивира процесот на легализација во општина Карбинци

Многу е мал процентот на легализирани објекти во општина Карбинци. Процесот се одвива бавно што е и причина за реакциите кај жителите. Според градоначалникот Јордан...