вторник, мај 21, 2024

таг: кровна конструкција

Клонот “Развигорче” доби нов кров, преуреден и најголемиот дел од внатрешноста...

Заврши реконструкцијата на кровот на клонот “Развигорче” од детската градинка “Вера Циривири-Трена”. Инвестиција на Општина Штип и Словенската амбасада, која чинеше околу 200 илјади...