четврток, септември 16, 2021

таг: Кристин Форсгрен Бенгстон

Градоначалникот на Штип оствари средба со шведската амбасадорка во земјава

Штипскиот градоначалник Сашко Николов оствари средба со шведската амбасадорка во земјава Кристин Форсгрен Бенгстон, на која имаа можност да се запознаат и да разговараат...