понеделник, јули 26, 2021

таг: крводарителски

Четири средни училишта на Град Скопје добија благодарници за успешно спроведени...

Институтот за трансфузиона медицина и Црвениот крст денеска доделија благодарници на четири средни училишта на Град Скопје кои во текот на изминатава година на...