понеделник, април 12, 2021

таг: крводарителска акција

Успешна крводарителска акција во општина Конче

Во акацијата учествуваа вработените во општината како и жители од општина Конче. На крводарителската акција беа собрани 39 крвни единици. Од општината упатуваат благодарност до...