среда, декември 8, 2021

таг: конференција

(ВИДЕО) Шилегов: Неопходно е стратешко планирање – и за превенција, и...

Градоначалникот Петре Шилегов денеска присуствуваше и се обрати на конференцијата „Подобрен капацитет за превенција на несреќи и управување со кризи на локално ниво“, која...