недела, март 3, 2024

таг: комунално претпријатие

Општина Тетово почнува со реализација на неколку фази за конечно решавање...

Досега приоритет на општина Тетово беше да го врати кредибилитетот на Јавното комунално претпријатие. Општина Тетово организира и собирање на сметот и од ридско...