вторник, септември 28, 2021

таг: комунална

Исчистени дворовите на поголемите исламски верски објекти во главниот град

ЈП Комунална хигиена – Скопје, реализираше активности за рачно и машинско миење на поголемите верски исламски објекти на територијата на град Скопје, во пресрет...