среда, декември 8, 2021

таг: коментари

Граѓаните активни учесници со коментари и сугестии за реконструкција на ул....

Крушевчани добија можност, додека трае реконструкцијата на улицата ,,Питу Гули“ да се вклучат со свои забелешки и сугестии со кои што ќе дадат свој...