понеделник, април 22, 2024

таг: колумна

Едно општество – силна репрезентација, Шилегов со поддршка на нашите фудбалери

Во својата колумна во викенд изданието во очи на историскиот ден за македонскиот фудбал, скопскиот Градоначалник се осврнува на поврзаноста на „едно општество за...

Во колумната на Шилегов: Новата противпожарна опрема ќе биде симбол на...

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, во својата колумна објавена во „Слободен печат“, укажува дека опремувањето и модернизацијата на Противпожарната бригада се спроведува во полна...

Салиху: Зголемената наплата на даноци, значи зголемена доверба во градот Скопје...

Најновите податоци за зголемување на процентот на наплата на данокот на имот во Скопје за 2019 се охрабрувачки. „Покрај Ѓорче Петров (99%), Аеродром (98%),...