четврток, април 25, 2024

таг: козјачка река

Заврши четвртата фаза од уредувањето на Козјачка река

Пред истекот на рокот, завршена е и четвртата фаза од изградбата речното корито на река Козјачка во Карбинци. „Во следниов период ќе работиме на дополнително...

Нова водоводна мрежа во село Таринци

Во тек е поставување нова водоводна мрежа во село Таринци. Со изградба на нова водоводна линија во должина од 300 метри, Ф-90, ќе се подобри...