понеделник, август 15, 2022

таг: кирчо димитров

Чествување во Виница во чест на загинатиот капетан на АРМ, Кирчо...

Со панихида пред неговата спомен-биста, со рецитал на ученици од виничките основни училишта и со традиционалниот турнир во мал фудбал што се одржува во...