понеделник, април 22, 2024

таг: кирил лазаров

Лазаров го почести родното Свети Николе со модерен спортски терен

Во својот роден град, Свети Николе, најдобриот македонски ракометар, а од минатата сезона и селектор на репрезентацијата на Македонија, Кирил Лазаров доби свое мултифункционално...