понеделник, август 15, 2022

таг: канти за отпадоци

Општина Конче: Обезбедени 800 канти за отпад

Секое семејство во општина Конче ќе добие канта за отпадоци.Одпадот пак ќе се собира со нов трактор со приколка. И кантите и тракторот се обезбедени...