четврток, мај 23, 2024

таг: кампања

Делчево со хуманост за Денови на хуманост- дарувај си љубов

Со шаренило од активности, но со со заеднички именител- за свет без различности и секој еден е важен- започна реализацијата на годинешната кампања  „Денови на...

Колку помало, толку почисто – Град Скопје со кампања за чисти...

Со затоплувањето на времето се зголемува и атрактивноста на популарните излетнички места во и околу Скопје. Градскиот парк, Водно и другите дестинации за прошетка...

„Вело е кога има сè“ – Кампања на Град Скопје за...

На повеќе локации во Скопје деновиве се поставени билборди кои ги поттикнуваат граѓаните да го изберат велосипедот како најздраво, најбрзо и најпаметно превозно средство...

Лајка: Стоп за организирањето борби со кучиња

ЈП Лајка започна кампања за подигнување на свеста за борбите со кучиња, по повод Меѓународниот ден за подигнување на свеста за борбите со кучиња...

Скопјани лани двојно помалку пријавувале огнови на отворено на бројот 193...

Град Скопје продолжува да ја реализира кампањата за пријавување огнови на отворено на бесплатната телефонска линија 193, од таму информираат дека во текот на...