вторник, мај 11, 2021

таг: инфективно одделение

Штип: Инфективното одделение, ТППЕ-Штип, Стојанов и Голомеова – добитници на признанието...

Советот на Општина Штип донесе одлука признанието „8 Ноември“ за 2020 година да им се додели на: Д-р Трајче Стојанов – професор по филозофија...