петок, јуни 14, 2024

таг: интернат

Интернатот во винички Блатец го менува ликот

Интернатот во Блатец, седум децении по изградбата, од руинирана зграда стана нов објект со комплетно нова столарија и фасада, со што, и внатрешно и...

Општина Виница го реконструира Интернатот во Блатец

Учениците со посебни образовни потреби кои престојуваат во Интернатот во Блатец, со кој стопанисува училиштето во селото, наскоро ќе имаат многу подобри услови за...