вторник, септември 28, 2021

таг: излетнички места

Колку помало, толку почисто – Град Скопје со кампања за чисти...

Со затоплувањето на времето се зголемува и атрактивноста на популарните излетнички места во и околу Скопје. Градскиот парк, Водно и другите дестинации за прошетка...