недела, септември 27, 2020

таг: Зоран Маџиров

Костадинов присуствуваше на комеморативната седница по повод смртта на Зоран Маџиров

Општина Струмица му оддаде последна почит на светски познатиот музичар, перкусионистот Зоран Маџиров од Струмица. На комеморативната седница којашто се одржа во центарот за...