среда, декември 1, 2021

таг: Зоолошка градина Скопје

Ладен оброк среде жега – Зоолошката градина Скопје ги освежи своите...

Во летните жешки денови тешко се преживува. Но исто така поееднакво тешко и жешко е и за жителите на скопската Зоолошка градина. Таму пак...