недела, мај 19, 2024

таг: змајарство

Крушево оваа лето центар на авантуристичките збиднувања-тест настан за Светското првенство...

Од 7-ми до 13-ти август во Крушево ќе се одржи тест настан за 23-тото Светско првенство во змајарство класа 1и 9-тото Светско првенство во змајарствo...

Не само историја, Крушево нуди и авантуризам и височини кои повикуваат...

Не само по своето славни минато со златни букви испишано во македонската историја, не само како роден град на нашата музичка легенда Тоше Проевски,...

Светското првенство во змајарство се одложува за 2023 година, Крушево останува...

Светското првенство во змајарство кое што требаше да се одржи од 17 до 31 јули, 2021 година во Крушево се одложува за 2023-та година. И...