петок, декември 8, 2023

таг: златен

Нов успех на крушевските пингпонгари

Пинг понгарскиот клуб „Крушево“ со нов успех на државниот турнир за играчи до 15 години. Турнирот се одржа во неделата (06.03.2022) во Струмица. На...