недела, јуни 16, 2024

таг: зелс

(аудио)Паунов: Целите во ЗЕЛС ги поставивме, но немаше волја да се...

ЗЕЛС во изминатата години си постави неколку важни работи, коишто требало да се истуркаат и да се дојде до некое конечно решение за проблемите...

(ВИДЕО) Данела Арсовска избрана за претседател на ЗЕЛС – Ќе се...

Денеска Управниот одбор на ЗЕЛС, едногласно гласаше градоначалничката на Град Скопје да застане на позицијата претседател на ЗЕЛС. „ЗЕЛС како организација што ги обединува сите...