вторник, април 23, 2024

таг: зелен кров

(ВИДЕО) Некогаш запуштено место, денес атрактивен зелен простор – Покривот на...

Градот Скопје го подготвува својот втор зелен покрив на згардата од Домот на градежници, но и третиот на  деловниот центар „Мавровка“ кој треба да...

(ВИДЕО) Бесиан Мехмети: Зелениот кров ќе служи и како маалски парк

Бесиан Мехмети, еден од најперспективните млади архитекти ќе се потпише зад зелениот кров на ДТЦ Мавровка. Ова е трет и најголем зелен кров кој...