вторник, септември 28, 2021

таг: зелени покриви

(ВИДЕО) Зелените скопски оази создадени за летните топли вечери

Летните топли вечери се идеални да се поминуваат надвор од домот, во близина на зеленило со вашите најблиски и пријатели. Во Скопје постојат неколку...