понеделник, април 22, 2024

таг: Зелена општина

Наместо јаловишна депонија, фотоволтаици и зелена општина – Визијата на Анастасов...

Борбата со животната средина е нешто на кое мора да се фокусираме, а целта е Пробиштип во иднина да стане зелена општина и младите...

Зелена општина – Општина Македонска Каменица (видео)

Убаво е кога странските донатори и меѓународните претставници во државата ќе ве посочат како пример пред другите – вака вели градоначалничката на Македонска Каменица, ...