понеделник, август 15, 2022

таг: здружение на жени

Одговорно родово буџетирање

Граѓанската иницијатива на жени од Свети Николе во соработка со „УНВОМЕН“ во Свети Николе одржаа трибина на тема: „Родово одговорно буџетирање за подобар пристап...