петок, октомври 7, 2022

таг: започнува

Започнува изградбата на резервоар за вода во населено место Пресил

Неделава е потпишан договор за изведба и изградба на резервоар за вода во крушевското населеното место Пресил. „Започнуваме со реализација на уште едно ветување и...