понеделник, април 22, 2024

таг: запален оџак

Пожарникарите во Штип интервенирале седум пати во само една недела поради...

Пожарникарите од штипската Територијална противпожарна единица (ТППЕ) седум пати интервенирале поради запалени оџаци за само една недела. Командирот на ТППЕ-Штип, Дарко Коцев вели дека...