вторник, септември 28, 2021

таг: завршена

Дојран успешно ја помина и оваа летна сезона

Голем број на посетители, особено во пикот на сезоната односно од 20-ти јули до 20-ти август, годинава летувале во Дојран, а локалните власти се...